Retur och reklamation

Retur & reklamation: VMHandel.seRetur i varuhus:

Du kan returnera allt kostnadsfritt utom skrymmande varor och varor skickade från samarbetspartners, detta sker i den fysiska butiken som produkten är levererad från. Spara alltid din leveransbekräftelse, den gäller som kvitto. Det går bra att skriva ut kvittot och ta med till varuhuset för retur eller att visa upp kvittot i mobilen.

 

Återbetalning vid retur i butik sker direkt, med samma betalsätt som du använde vid beställningstillfället. Har du betalt via Swish sker återbetalning till ditt bank- eller kreditkort eller kontant. Om du har betalat med faktura behöver du även kunna uppvisa denna.

 

Reklamation

För godkända reklamationer som inte avser transportskador, krävs styrkande av ursprungligt fabrikationsfel som uppstått vid tillverkning och skiljer från andra likadant tillverkade. Vi erbjuder ingen garanti och hänvisar till tre års reklamationsrätt. Fel som upptäcks inom sex månader presumeras vara ursprungliga och konsumentskyddet är sålunda extra starkt under den perioden och butiken måste visa att felet inte var ursprungligt.

 

Du vänder dig enklast till berörd butik för att reklamera och du medtager varan och kvitto eller annat styrkande underlag av köpet. Skrymmande varor och varor skickade från samarbetspartners , kan inte reklameras via VM Handel / Buying i Västra Mälardalen AB.

 

Reklamationer ska ske i enighet med de instruktioner du fått av oss. Har du handlat via åhlens.se kan du även reklamera genom att returnera varan till vårt e-handelslager. Detta sker på samma sätt som en retur via post eller returupphämtning, med skillnaden att reklamation ska anges som returorsak på retursedeln. Skrymmande varor kräver alltid en returupphämtning. Vid godkända reklamationer debiteras ingen frakt eller returfrakt.

 

Vi hanterar reklamationer i enighet med gällande konsumentköplag och vid eventuell tvist, följer vi ARNs rekommendationer.

 

Återbetalning:

Du är alltid ekonomiskt ansvarig för din faktura oavsett returorsak tills det att du har fått din retur bekräftad av VM Handel / Buying i Västra Mälardalen AB. Kreditering av din retur sker normalt 14 dagar från det att paketet returneras, men senast inom 30 dagar. Kreditering sker via samma betalmedel och konto som användes vid beställningen.

0
Stäng

Kundvagn