Våra planer framöver

Våra planer framöver!

VMhandel.se och Buying i Västra Mälardalen jobbar just i detta nu ganska intensivt med att säkerställa hemsidans funktioner och hemsidans utveckling. I detta arbete så är det ganska mycket jobb, men snart är sidan fylld med fina produkter från alla våra lokala butiker runt om i Västra Mälardalen. Utvecklingen går i rask takt framåt!

Här kommer en liten uppdatering av vad som är på gång!

  • Ett nytt produkthanteringssystem för alla butiker

Detta kommer göra att alla butiker kan hantera sina produkter själva på ett smidigt sätt. Det blir enkelt att göra egna kampanjer, byta produkter och uppdatera produkter. Detta kommer i sin tur resultera i att butikerna själva kan verka mer hands-on i deras butik hos VMhandel.se. 

  • Fler butiker på gång

Vi arbetar löpande med att ansluta fler butiker. Vårt mål är att ha 27-30 butiker innan 18 augusti. Det målet kommer vi se till att uppfylla. Eftersom vi samarbetar med Region Västmanland så behöver vi uppfylla vissa målsättningar inom vissa tidsramar.

Driver du en butik och vill ansluta dig? Kontakta oss på info@vmhandel.se så ser vi till att hjälpa dig direkt!

  • Hållbarhet och miljösmarta produkter

Vi arbetar även med att framhäva hållbara och miljösmarta produkter. Detta arbete är ganska stort och knepigt. Under sommaren kommer vi skapa en egen kategori med hållbara och miljösmarta produkter – det skall vara enkelt att shoppa miljösmart!

  • Restauranger, fik och gårdsbutiker

Inom sin tid kommer vi även koppla på restauranger, fik och gårdsbutiker här på VMhandel.se. Vi har tidigare drivit projekt som “Mat i Mälardalen” och detta vill vi givetvis även implementera här på VMhandel.se. Mer om det vid ett senare tillfälle!

  • Nyhetssida – för att hålla er uppdaterade

Vi kommer även se till att bjuda på matnyttiga artiklar för alla våra följare där vi kan göra rekommendationer och spaningar runt om i Västra Mälardalen. Vad är på gång? Vilka butiker erbjuder fina kampanjer? Det ska vara enkelt att hitta och ni ska hitta det hos oss först!

Hoppas ni är laddade! Vi ser positivt på framtiden och VMhandel.se kommer bli en komplett portal för allt som önskas i Västra Mälardalen.

Varma soliga hälsningar,

Teamet bakom VMhandel.se och Buying i Västra Mälardalen AB

Prev Post
VMhandel.se fortsätter att växa!
Next Post
Lokalt + hållbart = bäst i det långa loppet
0
Stäng

Kundvagn